Galaxy S5 mini, observat într-o posibilă imagine de prezentare

07.05.2014
Galaxy S5 mini, observat într-o posibilă imagine de prezentare

Subiect de zvonuri încă din luna martie, telefonul Galaxy S5 mini şi-a făcut apariţia într-o primă imagine de prezentare, aparent postată chiar de portalul Samsung UK.

Potrivit Evleaks, specialişti în zvonuri, varianta mai mică şi mai ieftină a telefonului Samsung Galaxy S5 şi-a făcut apariţia pentru scurt timp pe website-ul Samung UK, alături de accesoriile Galaxy Gear 2 şi Gear Fit.

Galaxy S5 mini, observat într-o posibilă imagine de prezentare

Presupunând că imaginea furnizată sub forma unei poze cu ecranul unui monitor nu este un fals, Galaxy S5 mini va avea doar cameră foto cu blitz LED, nu şi senzorul pentru monitorizarea pulsului inclus pe telefonul Galaxy S5. În funcţie de preferinţe, doritorii vor putea cumpăra noul Galaxy S5 Mini în carcasă albă, neagră, portocalie, albastră sau verde.

Surprinzător, captura de ecran surprinde numele Galaxy S5 Dx, indicând o posibilă versiune Deluxe a lui Galaxy S5 mini, dar fără alte detalii. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult