Samsung SGH-P960 aduce televiziunea mobilă în Europa

30.04.2008
Samsung SGH-P960 aduce televiziunea mobilă în Europa

Samsung SGH-P960Televiziunea pe telefonul mobil a fost până acum prezentă mai mult în Asia şi mai puţin în Europa. Cei de la Samsung se pare însă că au ajuns la concluzia că şi europenii sunt pregătiţi pentru TV pe mobil. Altfel nu ar fi lansat telefonul Samsung SGH-P960 în Europa.

Samsung SGH-P960 oferă suport pentru standardul de televiziune digitală pe telefon DVB-H de care puţinii utilizatori europenii se vor putea bucura pe un ecran nu foarte generos, de 2.6 inch.

În sprijinul televiziunii mobile, Samsung SGH-P960 oferă câteva funcţii de PVR precum timeshifting (care poate fi activată când te sună cineva, pentru a nu pierde acţiunea din telenovele), picture in picture şi suport EPG (Electronic Program Guide). Partea audio, nu poate fi decât excelentă, ţinând cont că este asigurată de Bang & Olufsen.

În rest, nu lipsesc dotări standard pentru un telefon cu pretenţii precum camera foto de 3 MP, FM cu RDS, HSDPA şi bluetooth.

Cei de la Samsung nu au specificat când şi la preţ va putea fi găsit pe piaţă SGH-P960, însă nu ne aşteptăm să fie deloc ieftin.

Samsung SGH-P960

Urmărește Go4IT.ro pe Google News