Samsung Soul – sufletul coreean îmbrăţişează Europa

Samsung Soul – sufletul coreean îmbrăţişează Europa

Samsung confirmă că este unul dintre cei mai harnici producători de echipamente electronice, odată cu anunţul unui nou telefon slider high-end, Samsung Soul. Ce-i drept, Mobile World Congress se află la o aruncătură de băţ şi coreenii nu-şi permit să rămână pe dinafară tocmai acum.

Samsung Soul Ultra Edition “Sufletul” lui Samsung se mândreşte cu o eleganţă aparte (doar face parte din seria slim Ultra Edition – 12.9 mm), susţinută de funcţii multimedia care mai de care mai îndrăzneţe. Standardul pentru camera foto însemnă 5 MP, ajutaţi de un puternic LED flash plus sistemul de recunoaştere a feţei subiecţillor (Face Detection). În fine, un bliţ xenon ar fi fost mai îmbucurător. Interfaţa de navigare nu mai este de mult reprezentată cu ajutorul unui plictisitor joystick sau pad ci de o zonă tactilă Touch Magic, similară celei de pe modelul LG Venus.

Viteza pe Internet oferită de Samsung Soul este de-a dreptul debordantă – până la 7.2 Mbps prin tehnologia HSDPA. Singura problemă, cel puţin în România, o reprezintă tarifele nesimţite ale operatorilor de telefonie pentru un trafic relativ redus. Accesul la Internet se poate face direct, cu ajutorul iconiţelor Google şi gMail.

Ecranul măsoară 2.2 inch şi numără 240 x 320 pixeli. Cam micuţ pentru pretenţiile unui web-surfer. Samsung Soul va fi prezentat la Barcelona în cadrul mediatizatului târg Mobile World Congress (probabil de acolo vom afla şi preţul), iar din aprilie va începe să fie distribuit în Europa.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News