Samsung Ace: un BlackJack mai viguros

Samsung Ace: un BlackJack mai viguros

Operatorul american de telefonie mobilă Sprint are ceva şanse să devină “simpatizat” şi de către europeni. Printre ultimele oferte Sprint regăsim smartphone-ul Samsung Ace care, deşi poartă brand-ul menţionat, funcţionează nestingherit şi în reţelele GSM din Europa. Singura problemă este legată de accesul la Internet care se poate face doar în reţeaua Sprint, prin EV-DO.

Ca design, Samsung Ace se aseamănă cu telefoanele Samsung din seria BlackJack, dar beneficiază de un procesor cu mult mai performant decât BlackJack (TI OMAP 220 MHz) şi BlackJack II (TI OMAP 260 MHz) – este vorba de un Intel XScale tactat la 416 MHz.

Soft-ul de pe Samsung Ace este reprezentat de sistemul de operare Windows Mobile 6 Standard şi aplicaţiile aferente. În plus, Sprint a adăugat câteva programe noi precum SprintTV, Sprint On Demand, Microsoft Voice Command şi diverse utilitare (convertor, calculator).

Samsung Ace poate fi achiziţionat din magazinele Sprint contra sumei de 200 $, în urma încheierii unui contract pe doi ani. Ca bonus, primeşti un cupon valoric de 100 $, adică 50% din valoarea telefonului. Dacă ai cunoştinţe prin U.S., ai putea încerca să-i convingi că oferta este excelentă şi nu merită ratată. Cu taxe de expediţie cu tot, vei avea un smartphone grozav la un preţ chilipir.

Samsung Ace şi Samsung BlackJack

Urmărește Go4IT.ro pe Google News