Samsung AnyCall Haptic, telefonul pe care îl simţi

Samsung AnyCall Haptic, telefonul pe care îl simţi

AnyCall Haptic Samsung a lansat, deocamdată doar în Coreea, AnyCall Haptic, un telefon care include o funcţie ce este posibil să se dovedească foarte profitabilă pe viitor pentru producătorul sud-coreean.

La prima vedere AnyCall Haptic pare un telefon cât de cât normal, cu un ecran destul de mare, 3.2 inch în format 16:9, cameră foto de 2 MP, bluetooth şi restul funcţiilor standard. Numai că termenul Haptic din denumire nu a fost ales întâmplător. AnyCall Haptic este un telefon cu feedback tactil. Diversele funcţii ale interfeţei grafice sunt însoţite de vibraţii şi sunete sugestive. Spre exemplu, modificarea volumului prin intermediul unui element grafic ce ia forma unei rotiţe va fi însoţit se sunetul şi vibraţia corespunzătoare, asemănător rotiţei de scroll de la mouse.

Acesta este şi motivul pentru care AnyCall Haptic va costă între 700 şi 800 de dolari. Rămâne de văzut cât de mult va afecta durata de viaţă a bateriei această funcţie şi mai ales dacă va fi comercializat şi în Europa.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News