Samsung F700 vine în Europa prin Vodafone

13.09.2007
Samsung F700 vine în Europa prin Vodafone

Americanii au de ce să ne invidieze. Samsung a decis ca elegantul SGH-F700 să fie lansat pe piaţa din Europa prin Vodafone, începând cu luna noiembrie a acestui an.

Samsung F700Samsung F700 este un telefon mobil multimedia şi nu beneficiază de sistem de operare, în schimb atinge viteze de transfer impresionante, de până la 7.2 Mbps (HSDPA). Design-ul se apropie foarte mult de clasa bussiness, tastatura QWERTY, touchscreen-ul dominant de 3.2” şi funcţiile avansate pentru tot ceea ce ţine de Internet îl recomandă atât tinerilor ce vor să fie remarcaţi cât şi persoanelor dornice de a deţine un dispozitiv complex, utilizabil în orice ţine de organizare. Momentele amuzante sau importante pot fi imortalizate cu ajutorul camerei foto de 5 MP cu autofocus.

Interfaţa flash aduce un plus la capitolul efecte vizuale, sper însă ca şi structura meniului să fie pe măsură. Din imagini, F700 pare-se că a împrumutat ceva de la Nokia, şi aici mă refer la meniul de scurtături asemănător cu cel prezent pe telefoanele multimedia din seria N. Samsung aduce totuşi ceva nou, denumirea “Croix” (cruce).

Dacă vrei să afli mai multe despre Samsung F700, uite şi lista cu specificaţiile tehnice. Preţul, un pic mai târziu.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News