Samsung Galaxy A80, testat cu benchmark-ul AnTuTu

11.04.2019
Samsung Galaxy A80, testat cu benchmark-ul AnTuTu

Galaxy A80, noul smartphone mid-range de top de la Samsung, a apărut deja în baza de date cu rezultate AnTuTu, arătând ce poate face împreună cu noul chipset Snapdragon 730.

Galaxy A80 beneficiază de un design foarte diferit de ceea ce a oferit producătorul sud coreean în ultima perioadă, fiind echipat cu un mecanism motorizat de tip slider şi cameră foto rotativă care poate fotografia şi din faţă şi din spate.

Ajutat de noul chipset Qualcomm pentru telefoane mid-range, Samsung Galaxy A80 a reuşit să obţină un scor de 207,082 puncte, comparabil telefoanelor bazate pe Snapdragon 835 şi Kirin 970 lansate acum 2 ani ca şi modele flagship. De fapt, Galaxy A80 e chiar mai bun decât acestea, noul chipset realizat folosind procesul de fabricaţie pe 8 nanometri oferind economii importante în privinţa consumului de energie.

Snapdragon 730 dispune de 6 nuclee Kryo 460 cu frecvenţă de 2,2 GHz şi un GPU din seria Adreno 618.

Samsung a echipat noul Galaxy A80 cu un ecran Super AMOLED de 6,7 inch şi cameră foto performantă. Camera principală beneficiază de un senzor wide de 48 megapixeli cu diafragmă f/2.0, un senzor ultra-wide (123 grade) de 8 megapixeli şi de un senzor TOF pentru calcularea distanţei până la subiect, care poate fi folosit pentru a aplica efectul bokeh chiar şi atunci când telefonul este folosit pentru filmare. Senzorul ToF nu oferă însă şi recunoaştere facială avansată pentru autentificare.

În mod neobişnuit pentru gama mid-range, Galaxy A80 vine echipat cu 8 GB memorie RAM şi 128GB memorie internă ne-expandabilă. Acumulatorul strecurat într-o carcasă îngustă are o capacitate de 3.700 mAh şi suportă încărcare rapidă la 25W, livraţi prin adaptorul USB-C.

Samsung oferă noul Galaxy A80 la preţul de 650 euro, livrările fiind programate să înceapă din data de 29 mai.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult