Samsung lansează versiunea Pro a modelului Galaxy J5 (2017)

05.07.2017
Samsung lansează versiunea Pro a modelului Galaxy J5 (2017)

Echipat cu mai multă memorie RAM şi spaţiu de stocare, noul Galaxy J5 Pro promite o experienţă mai cursivă în folosirea aplicaţiilor de Android şi flexibilitate crescută pentru gestionarea colecţiei de fişiere găzduite în memoria internă.

Prezentat în Thailanda, Samsung Galaxy J5 Pro primeşte 3GB memorie RAM şi 32 GB spaţiu de stocare, comparat cu 2GB/16GB la versiunea Galaxy J5 non-Pro. Restul specificaţiilor rămân neschimbate.

Astfel, Galaxy J5 Pro dispune de ecran HD AMOLED cu diagonala de 5,2”, procesor octa-core la 1.6 GHz (chipset Exynos 7870), acumulator de 3000 mAh, cameră foto principală de 13MP şi cameră frontală de 12MP. Lista dotărilor este completat cu senzor de amprente poziţionat sub ecran, suport dual SIM şi versiunea Android 7.0 adaptată cu o interfaţă personalizată.

Samsung Galaxy J5 Pro este listat în oferta magazinelor thailandeze cu preţul de 295 dolari. Momentan, nu există informaţii privind disponibilitatea acestui model în pieţele de desfacere europene.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult