Samsung M5310 cu player MP3 controlat prin mişcări

08.07.2008
Samsung M5310 cu player MP3 controlat prin mişcări

Pe numele său complet Samsung GT-M5310, cel mai nou telefon despre care s-a auzit pe net de la producătorul sud coreean, este un candybar foarte subţire cu puternice înclinaţii spre domeniul multimedia. În special pe partea de redare audio.

Ca şi Sony Ericsson W595 despre care scriam ieri, Samsung M5310 permite controlarea player-ului audio prin mişcarea dispozitivului. Înclinarea telefonului în diverse direcţii te va ajuta să realizezi cele mai importante operaţiuni precum trecerea la melodia următoare sau reglarea volumului. Mişcarea prea tare şi scăparea pe jos nu corespunde niciunei funcţii.

Restul facilităţilor nu impresionează. Nu are 3G, se pare că nici Wi-Fi deci Internetul este afectat din start. Camera foto are doar 2 MP şi nu cred să rupă gura târgului în ceea ce priveşte calitatea fotografiilor. Are însă radio cu RDS, slot microSD şi intrare pentru căşti de 3.5 mm, ceea ce nu face decât să ne întărească convingerea că Samsung M5310 este proiectat în special pentru iubitorii de multimedia la purtător.

Deocamdată nimic oficial din partea producătorului, nu ştim nici când, nici unde va apărea pe piaţă Samsung M5310.

Samsung M5310

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News