Samsung W480 – primul telefon coreean gros

16.06.2008
Samsung W480 – primul telefon coreean gros

Care sunt primele trei lucruri ce îţi vin în minte când auzi de un telefon Samsung? Probabil acestea: subţire, elegant, autonomie modestă. Anunţat weekend-ul trecut, Samsung W480 iese din tiparul specific producătorului coreean şi se remarcă printr-o constituţie robustă justificată oarecum prin facilităţile de care beneficiază. Samsung W480 vrea să te facă să renunţi la “săpuniera” foto de buzunar ademenindu-te cu o cameră de 5 MP capabilă să apropie subiectul de trei ori fără să compromită calitatea imaginii (3x zoom optic).

Carcasa neobişnuit de groasă a fost soluţia de compromis a coreenilor în ceea ce priveşte construcţia sistemului de lentile al aparatului foto integrat. Acesta nu iese în exterior aşa cum se întâmplă la majoritatea camerelor compacte ci dezvoltă plaja focală în interior. Cu toate acestea, am văzut destule aparate foto ce utilizează acest sistem păstrându-şi însă supleţea.

În afară de camera foto cu potenţial, Samsung W480 se mai evidenţiază la capitolul Internet – răsfoirea paginilor şi descărcarea fişierelor se realizează cu o viteză de până la 7.2 Mbps, prin tehnologia HSDPA. Bluetooth-ul şi slotul microSD sunt prezente la datorie, dar se pare că lipseşte conectivitatea Wi-Fi. Compania coreeană nu a menţionat încă nimic despre disponibilitatea şi preţul terminalului Samsung W480.

Samsung W480

Urmărește Go4IT.ro pe Google News