Sharp Aquos S3, lansat oficial

26.03.2018
Sharp Aquos S3, lansat oficial

Lăudat drept cel mai compact smartphone cu ecran de 6”, Sharp Aquos S3 se prezintă cu specificaţii de top şi pare a fi un rival pentru LG V30.

Prezentat într-o carcasă cu dimensiuni 148.2×74.2 mm, Aquos S3 este cu 3.5 mm mai scund şi 1.2 mm mai îngust decât modelul LG V30, de asemenea prevăzut cu un ecran de 6”.

Din punct de vedere al design-ului, Aquos S3 încearcă să emuleze creaţia celor de la Apple. La partea din faţă suntem întâmpinaţi cu un ecran spaţios având margini foarte subţiri în jur, însă spre diferenţă de iPhone, la modelul Sharp vedem în partea de jos destulă ramă încât are loc şi logo-ul brand-ului. La partea de sus găsim un „breton” ceva mai mic decât la iPhone X , aici fiind găzduite casca pentru apeluri şi camera frontală.

În spate găsim un sistem dual-camera orientat pe verticală, cu un blitz LED dual-tone şi rezoluţie 12MP+13MP. Tot aici găsim şi un senzor de amprentă poziţionat central. Spatele este, de asemenea, realizat din sticlă.

Din punct de vedere al specificaţiilor, Sharp Aquos S3 se  prezintă cu un display IPS cu rezoluţie 2160 x 1080 pixeli, având rată de contrast 1500:1 şi luminozitate 550 nits. Camera frontală a primit un senzor cu rezoluţie 16MP şi foloseşte lentile optimizate pentru poze selfie. Aquos S3 este motorizat de chipsetul Snapdragon 630, ajutat cu 4 GB RAM şi 64 GB spaţiu de stocare. Acumulatorul de 3200 mAh este asistat cu tehnologie Quick Charge 3.0, pentru un timp de încărcare total nu mai mare de o oră şi jumătate.

Sharp livrează noul Aquos S3 împreună cu versiunea Android 8.0, personalizată folosind interfaţa Smile UX.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult