Sony Ericsson C902, noul telefon al lui James Bond

03.11.2008
Sony Ericsson C902, noul telefon al lui James Bond

Ştim cu toţii că agentul 007 are o afinitate deosebită pentru arme, femei şi gadgeturi – de la microcipuri implantate în corp şi dispozitive de spionaj, până la telefoane mobile, ceasuri şi maşini de lux. Dacă la maşinile şi ceasurile lui Bond putem doar visa, în ceea ce priveşte telefonul mobil situaţia se prezintă ceva mai roză. Cei care vor să se laude că au telefon ca al lui James Bond trebuie să-şi achiziţioneze un Sony Ericsson C902 sau măcar un K800.

Quantum of Solace

Compania japonezo-suedeză a lansat o ediţie limitată terminalului C902 (Titanium Silver) care va fi companionul agentului 007 în noul titlu din seria Bond – Quantum of Solace, ce va avea premiera în România pe data de 7 noiembrie. Telefonul lui James Bond vine cu un card ce conţine trailer-ul filmului, interviuri exclusive “din spatele scenei”, wallpapere şi screensavere specifice.

Sony Ericsson C902

Cât despre specificaţii, menţionăm camera foto de 5 MP cu stabilizator de imagine şi autofocus, conectivitatea HSDPA şi tehnologia Bluetooth cu profil A2DP ce permite conectarea căştilor wireless.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News