Sony Ericsson Xperia Arc HD (Nozomi) – imagini de prezentare

13.12.2011
Sony Ericsson Xperia Arc HD (Nozomi) – imagini de prezentare

Succesorul popularului smartphone Sony Ericsson Xperia Arc, cu nume de cod Nozomi, a fost surprins din nou în imagini.

Sony Ericsson Xperia Arc HD Nozomi

Sony Ericsson Nozomi pune în centrul atenţiei un ecran multitouch capacitiv de 4.3 inch, cu rezoluţie HD 1280 x 720 pixeli. Sub ecranul protejat de un scut din sticlă minerală rezistentă la zgârieturi putem observa trei butoane sensibile la atingere, iar deasupra avem o cameră auxiliară pentru apeluri video.

Sony Ericsson Xperia Arc HD Nozomi

Pe spatele carcasei se află o cameră foto cu rezoluţie 12 MP, cu funcţie autofocus şi blitz LED. Mulţumită chipset-ului cu procesor dual-core la 1.5 GHz din familia Snapdragon, Nozomi poate filma la rezoluţie Full HD 1080p cu 30 de cadre pe secundă. Funcţia de filmare beneficiază de suport autofocus continuu şi utilizează un sistem digital pentru stabilizarea imaginii. Suplimentar, LED-ul pentru blitz poate lua rolul unei surse de lumină auxiliară în timp ce filmăm.

Sony Ericsson Xperia Arc HD Nozomi Sony Ericsson Xperia Arc HD Nozomi
Sony Ericsson Xperia Arc HD Nozomi Sony Ericsson Xperia Arc HD Nozomi

Lista dotărilor mai cuprinde 1 GB memorie RAM, 16 GB sau 32 GB memorie internă, ieşire HDMI cu suport pentru rezoluţie 1080p şi modul A-GPS. Aparent, slotul pentru card de memorie lipseşte, astfel că va trebui să ne descurcăm doar cu memoria internă.

Opţiunile pentru conectivitate includ suport 3G HSDPA/HSUPA, Wi-Fi 802.11 b/g/n cu suport DLNA şi Wi-Fi hotspot, respectiv Bluetooth 3.0 compatibil A2DP şi EDR.

Sistemul de operare livrat la lansare este Android 2.3.5 Gingerbread, urmând ca actualizarea la Android 4.0 să fie disponibilă ulterior.

Sony Ericsson Xperia Arc HD Nozomi

Sony Ericsson Xperia Arc HD, dacă acesta este numele său final, vine echipat cu un acumulator nedetaşabil şi necesită card microSIM pentru conectarea la reţeaua de telefonie mobilă.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News