Sony Ericsson W350 – telefonul deghizat în player MP3

23.06.2008
Sony Ericsson W350 – telefonul deghizat în player MP3
W350 – player MP3

Performanţe

Dacă trecem peste gusturile personale legate de clapetă şi construcţia per ansamblu a terminalului, Sony Ericsson W350 este un telefon uşor de utilizat şi care a lăsat o impresie bună. La aceasta au contribuit ecranul care rămâne lizibil chiar şi în soare puternic, funcţiile de player MP3 şi nu în ultimul rând autonomia.

Sony Ericsson W350 readuce clapeta pentru taste

W350 – telefonul deghizat în player MP3

Cu clapeta închisă, W350 ar putea fi considerat răspunsul lui Sony la a doua generaţie de iPod Nano. O singură apăsare pe unul din butoanele frontale activeză interfaţa playerului MP3. Redarea melodiilor se poate face în funcţie de artist, album sau playlist, utilizatorul putând crea liste personalizate. Meniul avansat al player-ului poate fi accesat doar cu clapeta deschisă, aici putând fi selectat modul redare a melodiilor şi una din cele patru presetări pentru egalizator. Printre acestea din urmă se numără şi MegaBass. Fişierele audio suportate sunt MP3 şi AAC.

Sony Ericsson W350 – handsfree-ul stereo şi căştile din pachet

Calitatea căştilor oferite în pachet este peste medie, însă recomandăm cu căldură utilizarea unor căşti mai performante deoarece Sony Ericsson W350 are capacităţi de redare foarte bune. Pentru testare am folosit o pereche de căşti intraaurale de la Sennheiser pentru a putea detecta zgomotul de fond şi eventualele interferenţe. Nu am avut nimic de reproşat modulului audio din telefon, audiţia fiind excelentă. Poate deviem puţin de la subiect însă am vrea să adăugăm şi faptul că difuzorul încorporat nu sună rău deloc. Suntem total împotriva concertelor publice cu ajutorul telefoanelor mobile, însă dacă vreţi să împărtăşiţi cu cineva ultimul hit achiziţionat, puteţi folosi cu încredere acest mod de redare.

Sony Ericsson W350 ar putea fi confundat cu un player MP3

Cardul de 512 MB oferit în pachet ar trebui să fie suficient pentru cei care ascultă muzică ocazional, însă nu suntem siguri că pentru ei a fost creat acest telefon. Cei care doresc să se bucure din plin de performanţa playerului MP3, ar trebui să-şi achiziţioneze un card de capacitate mai mare. O mică bilă neagră primeşte aici W350 datorită vitezei foarte lente de transfer în cazul conectării la calculator.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News