Sony Ericsson W705 – walkman cu noi tehnologii audio

06.11.2008
Sony Ericsson W705 – walkman cu noi tehnologii audio

Sony Ericsson W705După cum ne aşteptam încă din această dimineaţă, Sony Ericsson a dezvăluit astăzi noul telefon Walkman W705. Lansarea a avut loc cu ocazia decernării premiilor MTV EMAs 2008, al căror sponsor este chiar compania japonezo-suedeză. Sony Ericsson W705 atinge aceleaşi performanţe audio precum W980 Walkman, telefon care oferă „cea mai bună experienţă audio”, conform rezultatelor publicate de către TESTfactory în Germania.

Tehnologia Wi-Fi cu care este prevăzut noul W705 îţi dă posibilitatea de a-ţi descărca muzica preferată online, de a vizualiza videoclipuri încărcate pe YouTube sau de a te conecta la sistemul audio MBS-900, prin Bluetooth. Telefonul aduce în prim plan noile tehnologii Clear Bass şi Clear Stereo care, alături de căştile premium, asigură o calitate excepţională a sunetului.

Suntem deosebit de încântaţi de performanţele obţinute de gama Walkman în 2008 şi dorim să accentuăm tendinţa de creştere în anul următor. Cu ajutorul design-ului premium dar şi a opţiunilor de acces la conţinut digital, W705 este opţiunea perfectă pentru cei care vor să iasă în prim-plan” a declarat Ben Padley, Director Global Music Marketing Sony Ericsson.

Sony Ericsson W705Pentru a completa performanţele telefonului W705, Sony Ericsson a lansat sistemul audio wireless MBS-900. Sistemul este o declaraţie de stil pentru toţi cei care doresc să se asculte muzica de pe telefonul personal cu ajutorul tehnologiei wireless.

Tot astăzi, Sony Ericsson a lansat şi versiunea W705u, prevăzut cu tehnologie UMA. W705u va fi disponibil exclusiv în reţeaua de telefonie Orange.

Atât W705 cât şi sistemul MBS-900 vor fi disponibile pe piaţă din Q1 2009.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News