Smartphone-uri compacte – două modele Xperia în teste

13.12.2011
Smartphone-uri compacte - două modele Xperia în teste

Pentru cei care nu sunt entuziasmaţi de „paletele de ping pong”, avem mai jos două telefoane mobile compacte ce rulează Adroid 2.3 Gingerbread. Asta înseamnă că te poţi bucura de funcţionalitatea unui sistem de operare modern fără a avea buzunarul plin. Sony Ericsson Xperia mini pro şi Xperia active au foarte multe specificaţii comune, însă au un public ţintă foarte diferit.

Sony Ericsson Xpera mini pro şi Xperia active

Xperia mini pro este noua versiune a lui Xperia X10 mini pro. Ecranul de 3″ are acum o rezoluţie mai mare, iar tastatura a primit un rând vertical de butoane în plus. Camera foto permite acum filmare HD, iar din trei butoane fizice, două au devenit sensibile la atingere.

Sony Ericsson Xperia mini pro cu tastatură QWERTY

Sony Ericsson Xperia active împarte cu Xperia mini pro ecranul, procesorul, camera foto şi o bună parte din celelalte specificaţii. Tastatura QWERTY a fost însă înlocuită cu o carcasă rezistenţă la apă şi praf, telefonul fiind livrat cu o husă numai bună de purtat când faci jogging. Un clic pe oricare din imagini vă deschide galeria foto cu cele două telefoane mobile. Testele complete vor fi publicate în săptămânile următoare.

Sony Ericsson Xperia active - multi-stratificat

Urmărește Go4IT.ro pe Google News