XPERIA X1, informaţii noi

XPERIA X1, informaţii noi

Sony Ericsson a postat pe site-ul propriu aşa-numitul Official White Paper legat de XPERIA X1. Acest document oferă mai multe informaţii decât ceea ce a fost făcut public iniţial, dar nu este în formă finală, ceea ce înseamnă că mai pot apărea surprize.

În afară de ceea ce ştiam deja despre XPERIA X1 aflăm acum că viitorul terminal Sony Ericsson va putea înregistra în formatele MPEG-4 la 30 fps , H.263 la 30 fps şi H.264 la 15 fps, toate la rezoluţie VGA. De asemenea, sincronizarea conţinutului multimedia va fi posibilă atât prin ActiveSync, cât şi prin Wi-Fi, iar singurul browser inclus este Internet Explorer. Probabil că Microsoft a avut un cuvânt de spus în acest sens, dar asta nu ne va împiedică să instalăm Opera Mobile sau Opera Mini, mai ales că XPERIA X1 va avea platforma Java ME preinstalată.

Google va fi şi el prezent pe XPERIA X1 prin Google Maps. Aplicaţia va fi preinstalată şi va oferi informaţii legate de trafic, puncte de interes şi localizare GPS pentru zonele în care aceste date sunt disponibile. Slotul de memorie va fi de tip microSD şi va suporta şi carduri SDHC.

Legat de interfaţa care ne-a atras atenţia de la primele imagini pe care le-am văzut cu XPERIA X1, Sony Ericsson a anunţat că modulele incluse în acest homepage vor oferi informaţii legate de vreme, finanţe, ştiri şi shortcut-uri către aplicaţiile favorite.

Documentul întreg, în format PDF, lung de 40 de pagini, poate fi descărcat de aici.

XPERIA X1

Urmărește Go4IT.ro pe Google News