Sony Ericsson Alicia, un walkman cu nume de femeie

13.06.2008
Sony Ericsson Alicia, un walkman cu nume de femeie

Sony Ericsson Alicia Dacă ieri scriam că există zvonuri despre un telefon din seria Cybershot a celor de la Sony Ericsson, modelul C905, ironia face ca azi să avem tot un zvon despre un telefon Sony Ericsson, de data aceasta unul din seria walkman: Alicia.

Alicia este, evident, numele de cod. Se ştiu foarte puţine despre el deocamdată. Nu se ştie nici măcar ce număr va avea acest model, motiv pentru care zvonurile se referă la el, simplu, cu apelativul Alicia.

Aşadar Sony Ericsson Alicia va fi încadrat în seria walkman, are un design de tip clamshell şi o cameră frontală, ceea ce trădează suportul 3G. Altceva nu se mai ştie despre acest model, însă măcar avem noroc să fi găsit câteva imagini.

Sony Ericsson Alicia

Update: Un clip promoţional ne-a descoperit câteva din secretele terminalului Alicia de la Sony Ericsson. În primul rând, în spatele formei rotunde de pe faţa mobilului se află al doilea ecran extern. Pe lângă faptul că este rotund şi, implicit, dificil de construit, acesta se pare că este şi sensibil la atingere. De asemenea, se mai poate observa noua interfaţa grafică multimedia a producătorului de telefoane mobile Walkman. Conform celor de la GSM Arena, dispozitivul ar putea fi un upgrade sau o versiunea mai ieftină a lui Sony Ericsson W980.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News