Sony Ericsson XPERIA X1 va fi argintiu

02.06.2008
Sony Ericsson XPERIA X1 va fi argintiu

Unul dintre cele mai vechi trucuri pe care oamenii de marketing le folosesc pentru mediatizarea unui produs şi creşterea curiozităţii utilizatorilor este furnizarea informaţiilor cu picătura. Adică azi ne mai arată un buton, mâine o culoare şi aşa produsul respectiv (încă nelansat) este tot timpul în atenţie. Exact aşa face Sony Ericsson cu al său XPERIA X1. Dar nu putem să-i condamnăm, mai ales când XPERIA pare să fie singurul dispozitiv interesant al producătorului japonezo-suedez pe acest an.

Picătura de informaţii pe care Sony Ericsson ne-a oferit-o de această dată a constat în câteva imagini, ce pot fi admirate puţin mai jos. Din acestea se observă două lucruri. Primul este legat de culoare. În afară de versiunea pe care am tot văzut-o în poze până acum, XPERIA va avea şi o variantă argintie. Al doilea lucru, la fel de puţin important, este butonul Panel care va facilita accesul la aşa-numitele panouri (slide-uri care conţin diverse informaţii de la starea vremii la întâlnirile din calendar).

Acestea fiind spuse, aşteptăm ca până la lansarea oficială – care ar trebui să aibă locul anul acesta – să mai primim câteva picături de informaţii din partea celor de la Sony Ericsson. După care va veni rândul nostru să ne dăm cu părerea despre cel mai aşteptat telefon al anului.

XPERIA X1

XPERIA X1

Urmărește Go4IT.ro pe Google News