Telefoanele nominalizate la 3GSM

Telefoanele nominalizate la 3GSM

Unul dintre marile evenimente ale anului 2008 este Mobile World Congress (3GSM), iar decernarea premiilor pentru cel mai tare telefon (Best Mobile Handset or Device) reprezintă principalul punct de atracţie pentru majoritatea dintre noi.

Toţi suntem curioşi să aflăm dacă telefonul nostru (mai ales în situaţia în care am investit ceva bani în el şi suntem dornici de aprecieri oficiale) a intrat şi în vizorul juriului specialist de la 3GSM şi a fost nominalizat. Anul acesta, pe lista posibililor câştigători se regăsesc următoarele terminale mobile:

3 Skypephone (3UK)
LG KU990 Viewty
Nokia 6500 Classic
Samsung SGH-G600
Sony Ericsson W910

3GSM Nominees

Dacă telefoanele nominalizate LG, Nokia, Samsung şi SE aproape că nu mai au nevoie de prezentare, nu acelaşi lucru îl putem spune despre 3 Skypephone, despre care trebuie să recunoaştem că nu ne-am interesat prea mult, darămite să ne aşteptăm ca el să fie inclus pe lista nominalizărilor.

Pe scurt, 3 Skypephone este un telefon 3G care permite în plus apelarea gratuită a utilizatorilor Skype, restul funcţiilor fiind asemănătoare cu ale unui terminal de clasă medie (display TFT cu 176 x 220 pixeli rezoluţie, cameră foto 2 MP, Bluetooth, 3G, slot microSD). Nu se găseşte la noi pentru simplul motiv că este un telefon dedicat exclusiv reţelei “3”, prezentă în Marea Britanie, Germania, Italia, Austria, Suedia, Australia, Macau şi Hong Kong.

3 Skypephone

În opinia mea, lupta pentru supremaţie se va da între LG şi Sony Ericsson. KU990 Viewty complementează excelent simplitatea în design cu tehnologia de top, iar W910 aduce player-ului Walkman funcţiile Shake Control (treci la următoarea melodie prin mişcarea telefonului) şi SensMe (telefonul selectează muzica după starea ta de spirit).

Lista completă cu nominalizările 3GSM se găseşte pe sit-ul Global Mobile Awards. Târgul va avea loc în oraşul Barcelona, între 11 – 15 februarie 2008.

3GSM Logo

Urmărește Go4IT.ro pe Google News