Telefonul care ar putea fi Motorola Z12 ZiNe

Telefonul care ar putea fi Motorola Z12 ZiNe

Pentru o companie care se presupune că nu o duce foarte bine (mai exact pentru divizia de telefonie), Motorola este foarte activă zilele acestea pe piaţa zvonurilor cu modele noi de telefoane. Subiectul ultimei bârfe este Motorola Z12 ZiNe un smartphone prin care Motorola arată că ia în serios şi partea tehnică a telefonie mobile, nu doar cea de design.

În imaginea de mai jos sunt prezente 3 modele Motorola. Primul de la stânga la dreapta este Z8. Al doilea este Z10, iar al treilea se bănuieşte că ar fi Z12 ZiNe. Bănuiala are şi un argument, anume că Z12 este dezvoltat plecând de de la designul celorlalte două modele.

Motorola Z12 ZiNe

Nu doar aspectul face obiectul zvonurilor, ci şi dotările tehnice, care nu au deocamdată caracter de certitudine. Se spune că Motorola Z12 ZiNe va adopta sistemul de operare Symbian UIQ3, cel cu care sunt dotate telefoanele inteligente Sony Ericsson. Ecranul touchscreen ar urma să aibă 2.8 inch, iar camera foto de 5 MP (alte zvonuri dau o cameră de 8 MP pentru acest model) ar putea avea zoom optic 3X.

Poate că odată cu târgul GSMA (fostul 3GSM), vom avea şi ceva informaţii oficiale, dacă nu chiar un prototip care să ne confirme zvonurile.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News