Urmăreşte lansarea lui Mate X, telefonul pliabil al Huawei, live la MWC 2019 [VIDEO]

24.02.2019
Urmăreşte lansarea lui Mate X, telefonul pliabil al Huawei, live la MWC 2019 [VIDEO]

Huawei va transmite live pe canalul său de YouTube evenimentul „Connecting the future”, organizat cu ocazia Mobile World Congress 2019, cel mai mare târg de tehnologie mobilă din lume. Acesta are loc astăzi 24 februarie, începând cu ora 15:00 a României şi promite să ne ofere primele detalii oficiale despre un smartphone pliabil Huawei.

Acesta a apărut deja în imagini neoficiale încă de ieri pe internet, întrucât cineva a fotografiat şi publicat pe Twitter una dintre reclamele cu dispozitivul în timp ce aceasta era instalată. Primele informaţii pe care le avem despre telefonul pliabil de la Huawei este faptul că se va numi Huawei Mate X şi că va oferi un ecran pliabil la exterior, nu la interior aşa cum a implementat Samsung pe Galaxy Fold. De asemenea, acesta va fi atât primul telefon pliabil 5G de pe piaţă, cât şi primul telefon 5G al Huawei.

Alte produse pe care Huawei le-ar putea lansa ar fi noi laptop-uri din gama MateBook, tablete MediaPad şi noi dispozitive capabile să se conecteze la reţele 5G, precum routere sau modem-uri de internet portabile.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult