UTOK a lansat Explorer 4, un nou smartphone rezistent adresat aventurierilor

21.10.2015
UTOK a lansat Explorer 4, un nou smartphone rezistent adresat aventurierilor

UTOK Explorer 4 este un  smartphone Dual SIM cu standard de protectie IP68, oferind autonomie de până la 30 de zile, funcţie de apelare SOS şi display IPS Gorilla Glass.

Promiţând echilibrul perfect intre putere, rezistenta si autonomie, noul Explorer 4 pune la dispoziţie un procesor quad-core cu frecvenţa de 1.3 GHz, 1GB RAM, 8GB memorie internă şi ecran IPS de 4˝ cu scut de protecţie din Gorilla Glass. Acumulatorul de 4500mAh asigură o autonomie de pana la 30 de zile in modul stand-by şi pana la 17 ore timp de convorbire.

UTOK Explorer 4 este testat pentru a rezista imersiei în apă până la adâncimea de 1.2 metri, timp de pana la 40 de minute, carcasa fiind totodată protejată de căzături până la înălţimea 1.2 metri, respectiv împotriva pătrunderii prafului. Drept urmare, utilizatorii vor petrece mult mai puţin timp temânduse pentru siguranţa smartphone-ului, dând frâu liber creativităţii prin fotografierea peisajelor cu ajutorul camerei de 8 MP. Printre dotările oferite se mai numără un receptor GPS, busolă si giroscop.    

“Suntem fanii miscarii in aer liber, ai drumetiilor si ai iesirilor in natura in general, asa ca noul rugged smartphone UTOK Explorer 4 vine ca o completare excelenta a experientei unei aventuri. Datorita sistemului de operare inteligent si a senzorilor incorporati, utilizatorii pot masura distanta parcursa si se pot orienta cu usurinta. Standardul de protectie IP68 si ecranul cu tehnologie Gorilla Glass sunt elemente importante ale noului UTOK Explorer 4 si suntem convinsi ca, alaturi de autonomie de pana la 30 de zile,  vor fi printre principalele motive pentru care utilizatorii il vor alege.” a declarat Cristina Bartan, Marketing Manager UTOK.

UTOK a lansat Explorer 4, un nou smartphone rezistent adresat aventurierilor

UTOK Explorer 4 este smartphone-ul destinat celor ce doresc cele mai importante functii la printr-o simpla apasare de buton. Preluarea si respingerea apelurilor, precum si formarea unui numar SOS la alegere pot fi activate prin butoanele dedicate, dispuse pe laturile smartphone-ului. In plus, camera foto de 8 megapixeli poate fi activata prin intermediul unui buton. De asemenea, utilizatorii vor fi mereu la curent cu notificarile specifice apelurilor, mesajelor text si aplicatiilor preferate, gratie LED-ului de notificari integrat.

Cumpărătorii noului smartphone se aleg cu acces la conţinut gratuit in aplicaţiile Seenow si Zonga timp de o lună, 100 de carti preinstalate prin Elefant eBooks Reader, aplicatia de suport UTOK Now, precum si de iaBilet, aplicatia prin care pot achizitiona bilete la concerte, evenimente si spectacole.

UTOK Explorer 4 este livrat cu sistemul de operare Android 4.4 KitKat şi poate fi achiziţionat la preţul de 1299 lei.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult