Vivo confirmă Apex 2019, telefonul concept cu design inovator, pe care îl va prezenta în curând

18.01.2019
Vivo confirmă Apex 2019, telefonul concept cu design inovator, pe care îl va prezenta în curând

În 2018, Vivo Apex a fost primul telefon impresionant al anului, demonstrând un design funcţional al unui dispozitiv spre care toţi producătorii au tânjit: cu ecran complet pe partea din faţă şi cu tehnologii complet noi precum senzor de amprentă în display şi o cameră retractabilă. Producătorul chinez doreşte să repete această mişcare şi în 2019 cu „Waterdrop”, care a primit acum şi un nume oficial: Vivo Apex 2019.

Vivo a anunţat un eveniment de prezentare pentru data de 24 ianuarie, care va avea loc în China. Aici va fi prezentat pentru prima dată noul său concept de smartphone de top pentru anul 2019, care cel mai probabil că va ajunge în vară în magazine sub forma unui nou dispozitiv din gama NEX, conform tradiţiei stabilite anul trecut.

Apex 2019 a apărut pentru prima dată în atenţia publicului sub numele său de cod „Waterdrop”, acesta urmând a avea un design complet diferit faţă de ceea ce am văzut până în prezent pe piaţă. Primele imagini cu anumite elemente de design ale telefonului sugerează că acesta va fi realizat aproape complet din sticlă curbată, care va acoperi întreaga suprafaţă exterioară. Zvonurile spun că Vivo doreşte să realizeze un smartphone care să nu includă butoane la exterior sau alte port-uri.

Acum că jack-ul pentru căşti a dispărut aproape complet de pe smartphone-urile de top, următorul port care ar putea fi sacrificat ar fi port-ul de încărcare USB Type-C, care poate fi înlocuit cu un modul de încărcare wireless. Astfel, acesta ar putea fi unul dintre cele mai rezistente telefoane la stropi de apă sau scufundări, fiind complet lipsit de port-uri la exterior. Desigur, numele de cod „Waterdrop” sugerează că acesta va avea câteva lucruri în comun cu apa.

Având în vedere că modelul Vivo NEX Dual Display lansat la sfârşitul anului trecut a fost livrat cu două display-uri, nu ar fi ieşit din comun să presupunem că şi noul Vivo Apex 2019 ar putea aborda un design similar.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult