Xiaomi Mi 7 – specificaţii neoficiale

12.02.2018
Xiaomi Mi 7 - specificaţii neoficiale

Aşteptat să-şi facă apariţia la MWC 2018, noul vârf de gamă Xiaomi începe să-şi cedeze secretele, ultimele informaţii preluate dintr-o presupusă captură realizată de pe ecranul unui exemplar Mi 7 funcţional conturând o listă cu principalele specificaţii.

Aliniat cu tendinţele momentului, Xiaomi Mi 7 vine echipat cu nu mai puţin de 8GB memorie RAM şi 128GB spaţiu de stocare. Ecranul de 5.6” suportă rezoluţia 2160×1080 pixeli şi este instalat într-o carcasă cu design all-screen, fără taste de navigare la partea de jos.

Configuraţia este la nivelul rivalului Galaxy S9, fiind motorizată de chipsetul Snapdragon 845, ale cărui performanţe sunt cunoscute deja.

Lista dotărilor este completată cu un sistem dual camera 16MP+16MP şi acumulator de 4480 mAh.

Din păcate, zvonurile privind data de lansare nu sunt foarte încurajatoare, ultimele informaţii sugerând că Xiaomi va aştepta să treacă „zgomotul” mediatic creat de lansarea Galaxy S9. Noul plan ar fi pentru lansarea modelului Mi Mix 2S în cadrul MWC, lăsând vârful de gamă Mi 7  pentru un eveniment dedicat de lansare, găzduit de Xiaomi la o dată ulterioară.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult