Xiaomi Mi 8 şi Mi Mix 2S vor primi un update care sporeşte performanţele foto

29.10.2018
Xiaomi Mi 8 şi Mi Mix 2S vor primi un update care sporeşte performanţele foto

Potrivit dezvăluirilor făcute chiar de fondatorul Xiaomi, Lei Jun, camera foto disponibilă pe actualele modele Xiaomi Mi 8 şi Mi Mix 2S este similară din punct de vedere hardware celei oferite cu noul flagship Xiaomi Mi Mix 3. Astfel, orice îmbunătăţiri aduse la partea de software pot fi preluate şi la celelalte modele Xiaomi.

Xiaomi Mi Mix 3 păstrează configuraţia dual camera cu senzor de 12 MP (Sony IMX363) + 12 MP (Samsung S5K3M3+) şi funcţie tele. Totuşi, primele mostre de poze relevă un salt important de calitate, sesizabil mai ales la instantaneele obţinute în condiţii de lumină slabă.

Rezultatele sunt confirmate şi de specialiştii DxOMark, care au acordat lui Xiaomi Mi Mix 3 un scor de 103 puncte, punând performanţele foto la acelaşi nivel cu modelul Galaxy Note 9. Spre comparaţie, Xiaomi Mi8 a obţinut 99 puncte, iar Mi Mix 2S a atins 101 puncte. Având în vedere nivelul de performanţă deja oferit, este plauzibil ca un upgrade software să închidă diferenţele rămase.

Totuşi, cei care aleg Xiaomi Mi Mix 3 s-ar putea alege cu o mai bună stabilizare a imaginii, comparat cu modelul Mi 8.

Xiaomi nu a comunicat un termen de livrare pentru actualizările de firmware care îmbunătăţesc performanţele foto, însă date fiind asemănările la partea de hardware, aşteptarea nu ar trebui să dureze foarte mult.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult