Allview va lansa în curând o gamă de televizoare smart şi non-smart

23.09.2018
Allview va lansa în curând o gamă de televizoare smart şi non-smart

Visual Fan, compania din Braşov care comercializează sub brandul Allview diverse produse electronice precum smartphone-uri, tablete şi alte dispozitive inteligente, a anunţat că va intra pe piaţa de televizoare. Se pare că vor exista atât modele „smart”, care vor beneficia de conectivitate la internet, cât şi modele „clasice”, pentru cei care vor un simplu display pe care să urmărească programele preferate.

Lansarea primelor televizoare Allview va avea loc în curând, acestea fiind în dezvoltare încă de la începutul anului 2018, conform Lucian Peticilă, manager general al Visual Fan.

„Acest pas face parte din strategia noastră de a facilita utilizatorului interacţiunea cu device-urile pe care le foloseşte. Televizoarele care vor fi lansate în curând vor aduce un nou concept, axat şi dezvoltat pe preferinţele clientului.”

Explorarea noilor pieţe pentru dezvoltarea business-ului Allview vine în urma unei scăderi la jumătate a cifrei de afaceri din 2017 faţă de anul anterior la numai 34,3 milioane de euro.

Informaţii preluate de pe zfcorporate.ro

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult