Panasonic completează gama de televizoare cu cel mai mare OLED TV de până acum

31.08.2017
Panasonic completează gama de televizoare cu cel mai mare OLED TV de până acum

Panasonic prezintă cea mai diversă ofertă de televizoare OLED de până acum, în top aflându-se modelul EZ1000 cu ecran de 77”.

Din ce în ce mai mulţi consumatori doresc să trăiască o experienţă de cinema reală, nu doar în ceea ce priveşte calitatea de top a imaginii, cât  şi dimensiunea ecranelor”, spune Yasushi Murayama, şef al diviziei europene de televizoare a Panasonic. „Drept urmare, suntem extrem de mândri să prezentăm cel mai nou model al nostru, de 77 de inch, vârful gamei OLED TV, ce va fi disponibil din această toamnă.”

Concepută pentru a complementa gama de televizoare Panasonic 4K Pro Ultra HD OLED, ultima generaţie de modele LED dispune panouri LCD asistate cu procesoare de imagine dintr-o nouă generaţie şi iluminare LED îmbunătăţită. Panasonic oferă acum suport HDR pentru toată gama de televizoare 4K.

Panasonic EZ1000 şi EZ950 4K Pro HDR OLED

Panasonic a lucrat pentru a optimiza şi testa noile modelele de televizoare OLED 4K alături de colorişti de top, cercetători şi ingineri care activează în cadrul companiilor de post-producţie Deluxe Company 3, EFILM şi Encore. De asemenea, aceştia au aprobat utilizarea EZ1000 ca monitor de referinţă în sesiunile de gradaţie a culorilor în producţia cinematografică şi seriale de televiziune.

Panasonic EZ1000 şi EZ950 beneficiază de certificare 4K completă, acordată de THX – distincţia de top în ceea ce priveşte precizia şi calitatea imaginii televizoarelor. Atât EZ1000, cât şi EZ950 OLED îndeplinesc standardele celor mai înalte specificaţii „Ultra HD Premium” stabilite de UHD Alliance, actualizate pentru anul 2017.

Modelul EZ1000 este echipat cu difuzoare cu lame dinamice, sistemul audio format din 14 unităţi de difuzoare multiple (opt woofere, patru difuzoare de medii şi două tweetere, plus un radiator pasiv quad pentru a amplifica sunetele joase) purtând semnătura cunoscutei mărci Technics.

Oferta de televizoare Panasonic mai include seria EX780 cu design „Swivel & Lift” şi ecran 4K UHD de 75, 65, 58 şi 50”), seria EX700 cu diagonale de 65, 58, 50 şi 40” şi seria EX600 cu design flexibil “Switch” şi ecran 4K de 65, 55, 49 şi 40”.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult