Aceste mănuşi pentru ciclişti dispun de LED-uri pentru semnalizare care pornesc automat

24.04.2016
Aceste mănuşi pentru ciclişti dispun de LED-uri pentru semnalizare care pornesc automat
Dacă vă încântă ideea unor mănuşi pentru ciclişti care dispun de LED-uri pentru semnalizare, atunci cu siguranţă vă va plăcea modelul beSEEN. 
 
Becurile de pe mănuşile beSEEN pornesc automat atunci când utilizatorul întinde mâna în stanga sau în dreapta, datorită senzorilor de mişcare de care dispun. Zackees, un alt model similar, care există de câţiva ani pe piaţă, necesită aprinderea LED-urilor prin atingerea unui contact situat în vârful fiecărui arătător. 
 
Citeşte şi: Un cablu 2 în 1 micro-USB şi Lightning a fost lansat pe Kickstarter 
 
Cele şapte LED-uri de pe fiecare mănuşă se opresc automat atunci când ciclistul pune din nou mâna pe ghidonul bicicletei. Becurile pot fi setate şi să stea tot timpul aprinse. 
 
 
Mănuşile beSEEN sunt dezvoltate de o firmă din Asutralia, care a lansat proiectul pe platforma Kickstarter pentru a strânge fonduri. 
 
 
O pereche, comandată direct pe Kickstarter, costă echivalentul a 55 de dolari americani, iar livrarea se va face în luna august a acestui an, dacă totul merge bine. În retail, mănuşile vor costa între 89 şi 99 dolari. 
 

beSEENS being seen from remarked on Vimeo.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult