Bitdefender prezintă la CES a doua generaţie a BOX, dispozitivul de securitate produs la Satu Mare

09.01.2018
Bitdefender prezintă la CES a doua generaţie a BOX, dispozitivul de securitate produs la Satu Mare

Bitdefender prezintă la târgul de tehnologie CES din Las Vegas cea de-a doua generaţie a Bitdefender BOX, dispozitivul de securitate produs la Satu Mare care protejează gadgeturile inteligente conectate la internet.

Noua generaţie Bitdefender BOX oferă suport pentru dispozitivele Google Home şi Amazon Echo şi le va permite utilizatorilor, printre altele, să folosească comenzi vocale pentru a scana de ameninţări informatice anumite dispozitive sau să întrerupă conexiunea la internet când aceasta nu este necesară.

BOX va încorpora şi soluţii de asistenţă parentală, care le vor permite părinţilor să asigure siguranţa online a copiilor.

Bitdefender BOX oferă un sistem de protecţie a datelor bazat pe analiza în timp real a traficului de internet şi pe mecanisme de corelare a incidentelor de securitate cibernetică, care avertizează asupra ameninţărilor periculoase şi blochează încercările atacatorilor de a compromite dispozitivele din reţea.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult