HP lansează cea mai mică imprimantă All-in-One din lume

07.06.2016
HP lansează cea mai mică imprimantă All-in-One din lume

HP a lansat o nouă generaţie de imprimante DeskJet All-in-One (AiO), adresate consumatorilor care pun accent pe design şi sunt mereu conectaţi la Internet.

Creat pentru tinerii care doresc să printeze direct de pe Facebook sau Instagram, imprimanta HP DeskJet 3720 are doar jumătate din dimensiunea celorlalte imprimante cu jet de cerneală All-in-One din clasa sa, combinând capacităţile de imprimare, scanare şi copiere cu uşurinţa de conectare la dispozitivele mobile.

Consumatorii îşi doresc dispozitive wireless şi la dimensiuni mici, care să se potrivească cu stilul lor de viaţă dinamic şi care să îi ajute să rămână conectaţi, să socializeze şi să fie productivi oriunde ar fi”, declară Sue Richards, Manager General şi Vice Preşedinte al HP Consumer Printing. „Noile produse HP DeskJet reinventează experienţa tradiţională de printare cu un design atractiv şi conectivitate mobilă intuitivă, asigurând un proces de imprimare facil de la aproape orice dispozitiv mobil sau din orice reţea de socializare”.

Imprimare facilă de pe dispozitive mobile

Instalarea şi imprimarea directă de pe un smartphone sau o tabletă se face prin aplicaţia pentru mobil HP All-in-One. Aplicaţia gratuită oferă utilizatorilor printare, copiere şi scanare wireless de pe majoritatea smartphone-urilor şi tabletelor cu sisteme de operare iOS, Android şi Windows. Utilizând Wi-Fi Direct, clienţii pot imprima de pe dispozitivul lor mobil chiar şi fără conexiune la Internet.

Utilizatorii pot imprima, partaja şi edita fotografiile de pe Facebook, Instagram sau Flickr ori direct din galeria proprie a telefonului cu aplicaţia gratuită HP Social Media Snapshots. De asemenea, HP a creat hârtie foto autocolantă tip sticker de format 10 x 13 cm, adaptată special pentru aplicaţia HP Social Media Snapshots, care este perfectă pentru decorarea unui perete, dulap, frigider sau pentru a face surprize celor dragi.

Preţ şi dispoibilitate

Imprimanta DeskJet 3720 va fi disponibilă începând cu luna septembrie la partenerii HP autorizaţi din întreaga ţară, la preţuri începând de la 299 lei.

HP a lansat „cel mai subţire laptop pe care lumea l-a văzut”

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult