HyperX lansează căştile CloudX Pro Gaming pentru consola Xbox One şi două card readere cu funcţie de încărcare a telefonului

08.01.2016
HyperX lansează căştile CloudX Pro Gaming pentru consola Xbox One şi două card readere cu funcţie de încărcare a telefonului

HyperX, divizie a companiei Kingston Technology, devine partener licenţiat Microsoft pentru a produce oficial căşti pentru consola de jocuri Xbox One.  Căştile HyperX CloudX Pro Gaming reprezintă prima lansare a companiei pe piaţa consolelor de jocuri: căştile se conectează direct la controllerele Xbox One Elite cu ajutorul unei mufe de 3,5 mm.

Dezvoltate conform liniei de design a seriei HyperX Cloud II, HyperX CloudX oferă reglaj pentru volum dispus pe cablu, iar pernele cu spumă cu memorie din jurul urechilor şi banda subţire din piele aduc un plus de confort în timpul jocului.  Cupele ce acoperă urechile sunt optimizate pentru a reduce zgomotul ambiental şi oferi o experienţă de joc cat mai plăcută. În plus, gamerii au la dispoziţie un microfon detaşabil şi o husă rezistentă pentru protecţie la transport.

“Colaborarea cu Microsoft pe platforma lor Xbox One ne permite să aducem experienţa căştilor noastre în lumea consolelor. Intrarea noastră pe piaţa de gaming a consolelor era o certitudine pentru companie, chiar din momentul lansării primelor căşti pentru PC, în urmă cu aproape doi ani. Există legături naturale între cele două companii, HyperX fiind o prezenţă puternică pe segmentul de PC-uri, în timp ce consola Xbox One oferă o conexiune profundă cu jocurile pe calculator prin intermediul aplicaţiei Xbox App pentru Windows 10”, a declarat Gabriel Gîdea, director de dezvoltare Kingston Technology România şi Bulgaria.

Lansate sub brandul Kingston Digital, divizia de memorii Flash a Kingston Technology Company, avem şi două noi modele de card readere wireless:  MobileLite Wireless G3 şi MobileLite Wireless Pro. MobileLite Wireless G3 are o baterie de 5600mAh care permite două încărcări ale telefonului, dar şi opţiunea de încărcare rapidă la un amperaj de 2A.

Accesoriul MobileLite Wireless G3 vine cu port USB şi slot pentru card SD, oferind utilizatorilor posibilitatea de a descărca direct pe stick-ul USB sau cardul SD conţinutul de pe smartphone sau tabletă.  Cu ajutorul aplicaţiei MobileLite, utilizatorii pot transfera rapid, pot face back-up sau pot partaja poze, clipuri video sau orice alt conţinut, fără a avea nevoie de un PC. Astfel, utilizatorii pot crea spaţiu pe dispozitivele lor mobile fără a şterge conţinutul stocat sau a face back-up în cloud. Ambele dispozitive sunt dual-band 802.11 ac, pentru transfer rapid.

 MobileLite Wireless Pro oferă în plus faţă de MLWG3 64GB de memorie internă şi o baterie de 6900 mAh. Astfel, pe lângă încărcarea dispozitivelor mobile şi streaming-ul de date wireless, utilizatorii pot stoca acum date direct pe card reader.

“MobileLite Wireless G3 şi Pro sunt foarte potrivite pentru utilizatorii de dispozitive cu iOS şi Android aflaţi mereu în mişcare. Am îmbunătăţit durata de viaţă a acumulatorului şi am adăugat opţiunea de stocare direct pe dispozitiv, în cazul Pro, astfel încât utilizatorii să nu îţi mai facă griji din cauza bateriei sau a capacităţii de stocare limitate a telefoanelor şi tabletelor lor”, a declarat Gabriel Gîdea, director de dezvoltare Kingston Technology România şi Bulgaria.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult