Plantronics prezintă BackBeat 100 – căşti hibrid wireless cu bandă în jurul gâtului, pentru apeluri şi muzică

02.09.2016
Plantronics prezintă BackBeat 100 - căşti hibrid wireless cu bandă în jurul gâtului, pentru apeluri şi muzică

Parte din familia produselor stereo BackBeat, noile căşti wireless sunt menite să fie purtate comod pe durata întregii zile. Plantronics BackBeat 100 promit bass puternic şi acoperire uniformă a spectrului audio, adecvată pentru filme şi muzică.

Pentru mulţi, o pereche bună de căşti este ca un prieten nelipsit, fie că sunt la serviciu, la şcoală sau în mişcare,” a declarat Lori Langona, director consumer marketing în cadrul Plantronics. „BackBeat 100 sunt create pentru sunet de calitate şi apeluri telefonice rapide atunci când ai nevoie, iar când nu, sunt atât de discrete că nici nu le observi.”

Căştile BackBeat 100 cântăresc mai puţin de 30 grame şi au fost create pentru a putea fi folosite în cât mai multe condiţii. Designul flexibil al benzii de susţinere se adaptează la dimensiunea şi forma gâtului, iar căştile prevăzute cu sistem de fixare magnetic previn încurcarea cablurilor.

Plantronics BackBeat 100 – principalele caracteristici:

  • Autonomie de până la 8 ore, pentru convorbiri şi audiţia de muzică
  • Interfaţă cu 3 butoane pentru gestionarea simplă a apelurilor şi a colecţiei de muzică
  • Acoperire completă a spectrului audio
  • Microfon integrat, prevăzut cu funcţie de atenuare a ecoului, procesare digitală a semnalului (DSP) şi claritate vocală HD
  • Alertă cu vibraţii care anunţă discret purtătorul atunci când primeşte un apel

Căştile Plantronics BackBeat 100 vor fi disponibile începând cu cel de-al patrulea trimestru al anului 2016

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult