Sony ar putea oferi experienţa PlayStation VR şi utilizatorilor de PC

28.03.2016
Sony ar putea oferi experienţa PlayStation VR şi utilizatorilor de PC

Prezentat pentru consola PS4, headset-ul pentru realitate virtuală PlayStation VR ar putea primi compatibilitate şi cu platforma PC.

Din moment ce PlayStation 4 foloseşte într-o bună măsură componente similare celor întâlnite în sisteme PC, posibilitatea există. Momentan, ne concentrăm pe oferta de jocuri şi nu suntem pregătiţi pentru a face un anunţ oficial pe această temă, însă aş spune vă vor fi expansiuni către diverse domenii”, declară vicepreşedintele Sony Computer Entertainment, Masayasu Ito, într-un interviu acordat publicaţiei Nikkei.

Jocurile VR sunt percepute ca reprezentând viitorul platformelor de gaming, însă rămâne ca tehnologia să-şi dovedească mai întâi adevăratul potenţial.

Încadrat la gama midrange, PlayStation VR ar putea fi o bună alegere pentru amatorii de jocuri VR pe PC, care nu doresc să cheltuiască o sumă prea mare de bani pe un accesoriu aflat abia la prima generaţie. 

Citeste si Oculus Rift poate fi comandat. Cât costă şi când va fi livrat

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult