Facebook a lansat o nouă aplicaţie care suportă apeluri video cu până la 8 participanţi simultan

03.11.2017
Facebook a lansat o nouă aplicaţie care suportă apeluri video cu până la 8 participanţi simultan

Disponibilă pentru Android şi iOS, Bonfire merge puţin mai departe decât alte aplicaţii care suportă apeluri video unu-la-unu, permiţând purtarea simultană de discuţii cu mai mulţi prieteni sau membrii ai familiei.

Google Duo, Snapchat şi Facebook Mesenger sunt doar câteva dintre aplicaţiile care oferă suport pentru apeluri video. Însă dacă dorim sesiuni de grup, care să permită mai multor participanţi să discute şi să se vadă în acelaşi timp folosind apeluri video, opţiunile sunt limitate.

Disponibilă mai întâi pentru platforma iOS, Bonfire permite conversaţii cu până la 8 participanţi, care se vot vedea simultan pe ecran în cadrul aceluiaşi apel video. Pentru a face lucrurile şi mai interesante, aplicaţia oferă o selecţie de filtre şi efecte de imagine care pot fi aplicate după modelul 3D lenses, cunoscut deja utilizatorilor Snapchat. Participanţii pot inclusiv să salveze capturi de ecran, pe care le pot distribui ca şi poze în reţelele de socializare preferate.

Aplicaţia Facebook Bonfire poate fi instalată gratuit din magazinul Google Play, singura problemă rămânând atragerea unui număr suficient de prieteni pentru a porni propriul „bonfire”.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult