Kaspersky lansează Secure Connection pentru dispozitive cu sistem Android

16.08.2017
Kaspersky lansează Secure Connection pentru dispozitive cu sistem Android

Aplicaţie din categoria freemium, Kaspersky Secure Connection promite să protejeze intimitatea şi informaţiile personale ale utilizatorilor în faţa ameninţărilor cibernetice, criptând în mod continuu traficul de date trimis şi primit, sau doar atunci când securitatea este foarte importantă (ex. ne conectăm la reţele Wi-Fi publice).

Criptarea traficului, cunoscută şi ca VPN (Virtual Private Network), previne interceptarea şi utilizarea informaţiilor transmise prin intermediul internetului în scop rău voitor. De exemplu, VPN-ul ne poate ajuta să securizăm parolele conturilor, corespondenţa privată sau fotografiile personale trimise online, istoricul site-urilor vizitate sau tranzacţiile realizate.

Kaspersky Secure Connection permite criptarea unui trafic de 200MB pe zi, pentru fiecare dispozitiv în parte şi pentru un număr nelimitat de dispozitive. Atunci când se înregistrează pe portalul My Kaspersky, utilizatorul primeşte 300 MB gratuit, pe zi. Versiunea cu plată a soluţiei oferă trafic nelimitat pentru cinci dispozitive pentru o lună sau pentru un an, în funcţie de abonamentul ales.

Kaspersky Secure Connection se poate descărca şi activa în aproape orice ţară, exceptând regiunile în care folosirea aplicaţiilor de tip VPN este interzisă prin lege: Belarus, Oman, Pakistan, Qatar, Iran, Emiratele Arabe Unite, Arabia Saudită, China şi Hong Kong.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult