TeamViewer extinde suportul la o nouă categorie de dispozitive Windows

03.11.2016
TeamViewer extinde suportul la o nouă categorie de dispozitive Windows

Popularul client TeamViewer, folosit de milioane de utilizatori pentru a accesa de la distanţă desktop-ul altor PC-uri, va putea controla şi ecranul dispozitivelor cu Windows 10 Mobile.

Mai mult decât atât, TeamViewer poate fi utilizat de acum şi pentru conexiuni de la un smartphone la altul, indiferent de platforma software folosită.

Potrivit dezvoltatorilor, cu noua actualizare TeamViewer devine prima aplicaţie care suportă sesiuni remote către dispozitive cu Windows 10 Mobile, iniţiate de la orice computer.

Similar, modul de conectare mobile-to-mobile permite utilizatorilor să acceseze inclusiv alte platforme mobile, de exemplu pentru a rula aplicaţii de Android folosind telefonul cu sistem Windows Phone.

Trebuie spus că pentru a beneficia de suportul pentru conectarea cu dispozitive mobile este necesară folosirea pachetului TeamViewer premium, disponibil contracost. 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult