YouTube Go, aplicaţia care permite salvarea clipurilor YouTube pentru vizionare offline, disponibilă în versiune beta

09.02.2017
YouTube Go, aplicaţia care permite salvarea clipurilor YouTube pentru vizionare offline, disponibilă în versiune beta

Adresată utilizatorilor din regiuni unde accesul permanent la internet nu este posibil, aplicaţia YouTube Go permite descărcarea clipurilor YouTube în memoria locală a dispozitivului, făcând posibilă vizionarea ulterioară chiar şi în lipsa unei conexiuni active la internet.

 

Anunţată încă din luna septembrie 2016, aplicaţia este disponibilă pentru instalare în versiune beta, în magazinul Google Play.

Aplicaţia funcţionează asemănător clientului YouTube oficial, însă în loc de redarea imediată a clipului selectat avem opţiunea descărcării acestuia în memoria internă a telefonului mobil, sau pe cardul microSD. Intenţionată folosirea în condiţii dificile de acces la internet, aplicaţia permite alegerea calităţii imaginii doar între modurile “basic quality” (rezoluţie 144p) şi  “standard quality” (360p), fără opţiune HD sau mai bun.

YouTube Go permite vizionarea clipurilor preferate şi împreună cu prietenii, folosind reţeaua WiFi pentru a transmite clipul salvat altor dispozitive din apropiere.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult