Femei care trag cu arme de calibru mare [VIDEO]

Femeile şi armele, o combinaţie „fatală”, mai ales atunci când este folosită în scopuri paşnice. În clipul ataşat vedeţi o compilaţie de tinere sexy care trag cu arme de calibru mare, spre deliciul internetului.
Femeile frumoase şi armele, o combinaţie „fatală”, mai ales atunci când este folosită în scopuri paşnice. În clipul ataşat vedeţi o compilaţie de tinere sexy care trag cu arme de calibru mare, spre deliciul internetului. 
 
 
Unele dintre tinere trag cu un Barrett M82, una dintre cele mai puternice arme cu lunetă din lume. Carabina, preferată de mulţi sniperi de elită, trage cu gloanţe de calibru .50, iar reculul este uriaş. Efectul se resimte în tot corpul, după cum veţi vedea în clipul video. 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult