O femeie a dat în judecată poliţia dintr-un oraş din SUA şi acuză un ofiţer de agresiune sexuală [VIDEO]

O femeie din SUA, mamă a unui copil, a dat în judecată Layton Police Department după ce a fost încătuşată de un poliţist şi, potrivit ei, „agresată sexual”. Incidentul a fost surprins de camera de bord din maşina femeii, iar ofiţerul nu ştia că este filmat.

 

Amanda Houghton spune că a mers la o farmacie să-i cumpere un medicament copilului, când o maşină a intrat în spatele automobilului său la semaforul aflat pe culoarea roşie. Poliţia a venit la faţa locului, iar unul dintre ofiţeri i-a spus Amandei că o suspectează că a consumat alcool, ceea ce era adevărat. Trebuie precizat, însă, că nu ea provocase accidentul.

 

 

La scurt timp după ce a testat-o pentru alcool, poliţistul a încătuşat-o pe femeie, iar apoi a început să o percheziţioneze, atingând-o şi în zona sânilor. Potrivit avocatului femeii, în astfel de cazuri poliţia cheamă de obicei un ofiţer femeie pentru a efectua percheziţia.

 

În clip se aude cum Amanda îi cere poliţistului să nu o atingă. Acesta răspunde: „Te pot percheziţiona şi asta fac acum”.

 

Şefii poliţistului au spus că au văzut înregistrarea şi că acesta nu a făcut nimic ilegal. Însă este posibil ca judecătorul să fie de altă părere, într-o perioadă în care abuzurile comise de poliţie s-au înmulţit în SUA.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult