Un bărbat a descoperit, accidental, o posibilă înşelătorie într-o benzinărie

Un clip video realizat de un client al unei benzinării CITGO din Illinois s-a viralizat. Bărbatul a luat pompa şi a vrut să o ducă la rezervor, când i-a atras atenţia ceva pe display-ul pe care sunt afişate informaţiile (cantitatea de combustibil şi preţul).

 

Înainte de a începe să pună benzină, pompa arăta deja o cantitate de combustibil livrată, deşi din ea nu cursese nicio picătură. Este posibil să fi fost o eroare, dar unii cred că o companie poate câştiga milioane de oameni în acest fel de pe urma şoferilor neatenţi. Clipul a fost publicat pe Reddit şi s-a viralizat.

Un unitilizator care lucrează în domeniu a explicat că, cel mai probabil, aceasta este o eroare. Pompele sunt de obicei verificate de autorităţi şi sigilate, dar uneori contoarele se defectează. „Din păcate, acest lucru se întâmplă. De obicei nu este vina operatorilor pompei - de obicei”, a scris el. Sfatul lui este să vă uitaţi la display-ul pompei înainte de a apăsa pe pârghia care eliberează combustibilul şi să vă asiguraţi că este la zero. În cazul în care observaţi ceva ciudat, cel mai bine este să atrageţi atenţia angajaţilor benzinăriei. 

 

 

 

închide
Pasionat de gadgeturi? Şi noi!
Vrei să primeşti primul cele mai noi ştiri despre gadgeturile care îţi îmbunătăţesc viaţa zilnic?
Abonează-te la newsletter-ul Go4it şi fii sigur că eşti la curent cu tot ce e nou în IT&C.
Nu uita să-ţi verifici adresa de e-mail şi să confirmi abonarea printr-un click pe link-ul din mail-ul primit .
Sunt deja abonat