Un bărbat a descoperit, accidental, o posibilă înşelătorie într-o benzinărie

Un clip video realizat de un client al unei benzinării CITGO din Illinois s-a viralizat. Bărbatul a luat pompa şi a vrut să o ducă la rezervor, când i-a atras atenţia ceva pe display-ul pe care sunt afişate informaţiile (cantitatea de combustibil şi preţul).

 

Înainte de a începe să pună benzină, pompa arăta deja o cantitate de combustibil livrată, deşi din ea nu cursese nicio picătură. Este posibil să fi fost o eroare, dar unii cred că o companie poate câştiga milioane de oameni în acest fel de pe urma şoferilor neatenţi. Clipul a fost publicat pe Reddit şi s-a viralizat.

Un unitilizator care lucrează în domeniu a explicat că, cel mai probabil, aceasta este o eroare. Pompele sunt de obicei verificate de autorităţi şi sigilate, dar uneori contoarele se defectează. „Din păcate, acest lucru se întâmplă. De obicei nu este vina operatorilor pompei – de obicei”, a scris el. Sfatul lui este să vă uitaţi la display-ul pompei înainte de a apăsa pe pârghia care eliberează combustibilul şi să vă asiguraţi că este la zero. În cazul în care observaţi ceva ciudat, cel mai bine este să atrageţi atenţia angajaţilor benzinăriei. 

 

 

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult