Nvidia duce experienţa jocurilor 3D la un alt nivel cu ochelarii stereoscopici

18.12.2008
Nvidia duce experienţa jocurilor 3D la un alt nivel cu ochelarii stereoscopici

Pe 17 decembrie 2008, nVidia a prezentat în România conceptul de “Graphics Plus”, un pachet de tehnologii ce va face ca jocurile 3D să devină cu adevărat realiste. Ochelarii Stereoscopics 3D, utilizaţi împreună cu un monitor special LCD 3D (exemplu Viewsonic VX2265) în 120 Hz îţi oferă o experienţă asemănătoare cu cea din cinematografele digitale 3D, iar tehnologia PhysX va permite implementarea unei fizici realiste în jocurile de pe PC şi console.

Ochelari Stereoscopics 3D

În plus, 2009 va fi anul în care aproximativ 350 de jocuri vor beneficia de compatibilitate Stereoscopics, fără să fie nevoie de instalarea vreunui patch. Cât despre PhysX, producători precum Electronic Arts şi 2K Games au anunţat deja că vor integra noua tehnologie nVidia în platformele de dezvoltare din întreaga lume. La ora actuală, există peste 150 de titluri care au implementat soft-ul PhysX.

Viewsonic VX2265wm

Suntem extrem de încântaţi să demontrăm în premieră pentru piaţa locală inovaţiile nVidia. Tehnologiile PhysX, 3D şi 3D Stereo reprezintă următorul pas pentru orice gamer împătimit. Gaming-ul pur şi simplu nu va mai fi ce a fost până acum”, a declarat Igor Stanek, Product PR Manager, NVIDIA.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News