DJI lansează o variantă albă a dronei Mavic Pro, dedicată fanilor Apple

16.11.2017
DJI lansează o variantă albă a dronei Mavic Pro, dedicată fanilor Apple

DJI, producătorul chinez de drone şi echipamente video, a lansat o versiune specială a modelului Mavic Pro care se găseşte exclusiv în magazinele Apple. Drona vine într-o culoare nouă, la pachet cu multe accesorii şi la un preţ special, dedicat fanilor iPhone şi iPad. Din păcate pentru cei care îşi doreau un Mavic Pro alb, acest model nu se găseşte în alte magazine.

Noul Mavic Pro „Alpine White” este identic din punct de vedere al specificaţiilor tehnice cu modelul Mavic Pro lansat anul trecut. Este vorba despre o dronă pliabilă, cu o cameră video 4K, stabilizator pe trei axe şi o serie de accesorii incluse în pachet. Pe lângă modelul de bază, acesta primeşte două seturi de elice de rezervă, în cazul în care drona suferă un accident neprevăzut, două baterii de rezervă şi clasica telecomandă, care este disponibilă tot în culoarea albă.

Preţul acestui pachet în Apple Store este de 1.050 de dolari, un preţ mult mai avantajos decât dacă fiecare componentă ar fi cumpărată separat. Dezavantajul este că nu poţi cumpăra drona sau telecomanda albă în afara pachetului sau dintr-un alt magazin decât cel Apple.

Aceasta nu este prima dată când Apple vinde produse ale altor producători în magazinele sale, de curând compania adăugând în ofertă roboţei controlaţi prin smartphone şi accesorii compatibile cu produsele Apple precum huse, cabluri de alimentare şi căşti. Cel mai probabil, Mavic Pro Alpine White va fi disponibil şi în România în magazinele distribuitorilor autorizaţi Apple.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult