Doi cercetători şi-au imaginat cum va arăta un bordel din Amsterdam în anul 2050: Cea mai veche meserie din lume va fi practicată de roboţi

Doi cercetători şi-au imaginat cum va arăta un bordel din Amsterdam în anul 2050: Cea mai veche meserie din lume va fi practicată de roboţi
Pare un scenariu desprins din universurile SF, dar bordelurile în care serviciile sexuale vor fi prestate de roboţi vor apărea în curând. Futurologul Ian Yeoman şi Michelle Mars, sexolog de la Universitatea Wellington din Noua Zeelandă, şi-au imaginat cum va arăta un bordel în anul 2050. 
 
Citeşte şi: Oamenii ezită să atingă zonele „intime” ale roboţilor [STUDIU]
 
Potrivit celor doi, industria sexului va fi dominată de roboţi. Prostituatele-robot vor lua locul femeilor, împuţinând cazurile de trafic de persoane şi pe cele ale bolilor cu transmitere sexuală. 
 
În studiul „Roboţi, bărbaţi şi turism sexual“, cei doi autori îşi imaginează un bordel din Amsterdam, din anul 2050. Acolo, peste 100 de roboţi sexuali îmbrăcaţi în lenjerie sexy stau la dispoziţia clienţilor, gata să le ofere o gamă largă de servicii, de la masaje, la dansuri erotice şi partide de sex. Intrarea într-un astfel de club, cu toate serviciile incluse, va costa aproximativ 10.000 de dolari, potrivit autorilor. 
 
 
Clienţii vor putea să aleagă femeia-robot în funcţie de etnia, forma corpului, vârsta şi limba în care vor dori să comunice cu ea. 
 
Recent, un alt futurolog englez a mers atât de departe încât a afirmat că până în 2050 oamenii vor face mai mult sex cu roboţi şi alte dispozitive pentru sex decât cu alte persoane. „La început o mulţime de oameni vor fi rezervaţi când va veni vorba de sexul cu roboţi, dar, pe măsură ce se obişnuiesc cu ei, acest lucru se va schimba”, a declarat Dr. Ian Pearson.
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult