În Japonia a fost lansat costumul pentru sex virtual. Stocul a fost epuizat rapid

În Japonia a fost lansat costumul pentru sex virtual. Stocul a fost epuizat rapid
Compania japoneză producătoare de jucării sexuale Tenga a lansat un costum pentru bărbaţi care poate fi purtat de cei care doresc să facă sex prin intermediul dispozitivelor pentru realitate virtuală. 
 
Costumul bizar, numit Illusion VR, funcţionează cu headset-ul Oculus Rift şi este oferit împreună cu jocul „Sexy Beach”, în care utilizatorul întreţine relaţii sexuale cu mai multe avatare de femei. Echipamentul costă 400 de dolari, dar stocul a fost epuizat imediat. 
 
Citeşte şi: Pentru că… Japonia. A fost inventată masca igienică pentru headset-uri VR
 
În faţă, costumul este prevăzut cu o pereche de sâni pe care utilizatorul îi poate atinge, iar în zona organelor genitale are un dispozitiv pentru masturbare. Iar asta nu e totul. Illusion VR trimite impulsuri prin tot corpul pentru ca cel care îl poartă să aibă senzaţia că o altă persoană îl atinge. 
 
 
Illusion VR este urmarea firească a VR Tenga, un dispozitiv lansat tot de producătorul japonez. Sistemul se poate folosi tot împreună cu dispozitivul pentru realitate virtuală Oculus Rift. Şi acest produs se adresează bărbaţilor. Utilizatorul îşi pune dispozitivul VR, iar de restul… se ocupă VR Tenga. 
 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult