Momentul când telescopul Hubble a fotografiat o „navă spaţială”

Momentul când telescopul Hubble a fotografiat o „navă spaţială”

În 2010, telescopul spaţial Hubble a fotografiat un obiect misterios care calătorea în spatiu cu o viteză de peste 17.000 km/h şi care nu semăna cu niciun corp observat până atunci. Catalogat sub numele de P/2010-A2, obiectul poate fi o cometă cu o formă bizară. Însă cei care cred în existenţa extratereştrilor spun că este posibil să fie o navă stelară. Aceasta seamănă foarte mult cu o Bird of Prey klingoniană din universul Star Trek.

 

Bird of Prey din „Star Trek”

Corpul detectat de telescop se afla la o distanţă de peste 140 de milioane de kilometri de Terra. Călătorind cu viteza respectivă, ar fi ajuns în aproximativ un an la sistemul nostru solar.

 

NASA a transmis la momentul respectiv că obiectul este, probabil, rezultatul coliziunii dintre doi asteroizi. Însă forma este prea simetrică, spun alţi specialisti. Cu alte cuvinte, cei de la NASA nu preau aveau idee despre ce era vorba.

 

 

Cei care cred în existenţa extratereştrilor spun că este posibil să fie vorba de o navă care tocmai iese dintr-un salt hiperluminic sau care călătoreşte într-un soi de tunel subspaţial. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult