O femeie a găsit un scorpion în coletul venit de la Amazon

20.01.2017
O femeie a găsit un scorpion în coletul venit de la Amazon

Natasha Jones, o femeie din Marea Britanie, a descoperit într-un colet livrat de Amazon unul dintre cei mai periculoşi scorpioni din lume. Ea a comandat prin Amazon Prime, serviciul de livrare rapidă al companiei, un rucsac. Produsul venea de undeva din Orientul Mijlociu, deoarece avea pe cutie caractere arabe.

Femeia a descoperit vietatea, care era moartă, atunci când a vrut să pregătească cutia pentru reciclare. Scorpionului îi lipsea acul, iar Jones se teme ca nu cumva acesta să fie pe undeva prin casă şi să fie băgat în gură de către copiii familiei.

E posibil ca produsul să fi fost fabricat într-o ţară în care astfel de arahnide trăiesc, iar animalul să fi intrat în rucsac în fabrică.

Natasha a sesizat Amazon şi se aşteaptă ca retailerul să cerceteze acest caz. „Pot să confirm că ne-am cerut scuze de la client şi că investigăm acest caz”, a declarat un purtător de cuvânt al companiei.

Paul Hetherington, de la Bug Life, a spus că specia de scorpion găsită în colet este una dintre cele mai periculoase din lume.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult