O femeie plictisită de pasiunea pentru Euro 2016 a soţului caută parteneri pe un site de dating

O femeie plictisită de pasiunea pentru Euro 2016 a soţului caută parteneri pe un site de dating
O femeie din Nottingham, în vârstă de 45 de ani, a lansat un anunţ pe un site de dating. Ea caută bărbaţi doritori de relaţii intime cu care să se distreze în timp ce soţul ei se uită la Euro 2016. 
 
Astfel, în timpul meciurilor, femeia este dispusă să facă sex cu cei care doresc. Sunt, însă, două condiţii impuse de blondă: întâlnirile nu trebuie să aibă loc în timpul meciurilor Angliei (deoarece femeia se declară patrioată), iar bărbaţii trebuie să reziste minim 90 de minute (cât durează în mod normal un meci) în aşternut. 
 
 
Blonda, în vârstă de 45 de ani, este membră a unei familii de swingeri (cupluri care îşi schimbă partenerii sexuali). Cei care au cunoscut-o deja pe Stacey spun că este „superbă” şi că are un corp „de invidiat”. „Stacey a fost absolut uluitoare (ce corp!)… întâlnirea perfectă”, a scris un swinger pe site-ul de dating. 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult