Ocolul lumii cu “Hotelicopter”, primul hotel zburător

30.03.2009
Ocolul lumii cu “Hotelicopter”, primul hotel zburător

Se apropie anotimpul concedierilor concediilor şi cu toţii căutăm locuri care mai de care mai deosebite pentru a ne consuma rodul muncii pe anul în curs. Cei care au cultivat mai mulţi bănişori au desigur în vedere şi ofertele cu tente exclusiviste, însă oare câţi se vor încumeta să se cazeze la “Hotelicopter”, primul hotel zburător şi totodată cel mai mare elicopter realizat de umanitate (Mil V-12), în speţă de către „armata roşie”.

Hotelicopter

Istoria a demonstrat că sovieticii nu au fost înzestraţi cu un simţ deosebit al esteticului, însă în cazul de faţă important este puternicul sentiment de siguranţă pe care ţi-l conferă un astfel de aparat de zbor. Iar dacă pui la îndoială confortul, află că interiorul său este specific unui hotel de cinci stele, cu încăperi private pentru relaxare, SPA, sală de jocuri şi chiar o mică grădină. Camerele, 18 la număr, sunt dotate cu mini-bar, pat matrimonial, espresor, Internet wireless şi alte facilităţi specifice unui hotel de lux.

Zborul inaugural va avea loc pe data de 26 iunie anul acesta şi va dura 14 zile. Printre statele străbătute se numără New York-ul, Miami, Bahamas, Jamaica şi Republica Dominicană.

Hotelicopter - room

Şi bătrânul continent este vizat de colosul zburător sovietic transformat într-un hotel de lux. Turul Europei va cuprinde Londra, Dublin, Paris, Barcelona, Roma, Frankfurt, Copenhaga şi Bucureşti. 16 zile de vis. Rămâne să vedem cam cât va costa un astfel de concediu. O avere pentru majoritatea, o nimica toată pentru anumiţi oameni. Mai multe despre Hotelicopter puteţi afla de pe site-ul oficial.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News