Stays-Hard este un dispozitiv care îi ajută pe bărbaţii cu probleme de potenţă

Stays-Hard este un dispozitiv care îi ajută pe bărbaţii cu probleme de potenţă
Stays-Hard este un dispozitiv realizat din oţel acoperit cu o protecţie bazată pe plastic care promite să rezolve problemele de potenţă ale bărbaţilor. Inventatorii susţin că dispozitivul poate menţine o erecţie timp de 12 ore. 
 
Potrivit dezvoltatorilor, Stays-Hard poate fi folosit împreună cu prezervative şi alte mijloace de contracepţie. Montajul se face în doar câteva secunde. 
 
Gadgetul a fost dezvoltat într-o perioadă de cinci ani cu ajutorul urologului şi profesorului Peter Ford de la De Montfort University. Compania care produce dispozitivul este Tyna International Limited. Richard Wylie, fondatorul Tyna, a declarat: „Disfuncţiile erectile sunt un coşmar. Când un bărbat îşi pierde potenţa este ca şi cum şi-ar pierde viaţa”. 
 
Stays-Hard costă 40 de lire sterline şi poate fi folosit timp de şase luni, apoi trebuie schimbat. 
 
 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult